Tuesday, 24 May 2011

Farewell Party


wuuuu .. sedihnye .. sob3 .. hari ni last lecturer kesayangan kami kat GMI .. dia nak transfer ngaja kat politeknik pulak .. hari ni last class kitorang .. so kitorang wat suprise farewell party kat sir .. hmm tapi xde la suprise sangat pun .. n boleh dipanggil party ke x xtau laa .. sebab makan domino pizza je .. biasa la hujung bulan .. hehe

yang diraikan .. Sir Zahaznan Zaharudin ..


Sir Zahaznan ni nama glamor dia Sir Nanan .. dia ajar kami Network Design .. Sir Nanan ni memang best sangat la .. antara lecturer yang paling disenangi student network .. sporting habis n yang paling penting xkedekut markah .. hahaha ..

we are hackers !! hehe

10 orang je budak kelas saya .. errmm jangan pelik plak .. memang baju biru tu uniform kami kat GMI ni .. suka ke xsuka ke memang kena pakai hari2 .. ok ni nak cite pasal tadi .. kami sebenarnya ada last presentation tadi .. sebab ahli kelas xramai so kejap jelaa sebab kami diagihkan kepada 3 group .. lepas present terus order domino .. kejap je xsampai 30 minit pun ..

yeahhh .. walaupun kami siket tapi makan banyak tau .. hehe ..

bbq chicken

aloha chicken

extravaganzza

chicken pepperoni

ni ntah ape nama dia ..


mula2 tadi ingatkan xabis sebab macam banyak je .. tapi tgk body la beb .. licin .. hehe .. lecturer lain pun kitorng ajak gak .. tapi masing2 ada commitment lain .. yang dapat join sorang je .. Sir Razali bestfren Sir Nanan .. Sir Razali ni pun antara yang terbaik gak kat GMI ni .. bagi lecturer Network la .. diorang berdua ni memang sempoi abis .. kelas kitorng pun nanti Sir Razali yg amik alih .. sebab kitorg xfinal lagi tau ..

ni Sir Razali ..

jemput makan ye semua .. :)

bagi nampak terliur sket .. haha

i pun nak masuk gambar jugak k .. :))
saya makan ni jee .. ok saya tipu .. haha ..

harap Sir Nanan xlupakan kami kat sini la nanti yek .. kami semua doakan Sir berjaya n bahagia di tempat baru .. harap2 Sir pun doakan kejayaan kami semua .. insyaallah ..

gambar menyemak .. xde motif tapi nak letak jugak .. +.+

last skali nak cakap xsabar nak tgk X-Man !! 

~peace~

4 comments:

shiema sufian said...

alalalaa. nak juagk domino. jeles :( dah lame ta makan.
... jom join bloglist shiema :)

Nana Hussin said...

hehe .. domino mmg terbaik .. cepat n sedap .. lagi mau kasi jeles .. hahaha .. ok yunk i will .. :))

Anonymous said...

Rosman : wahahaha! sedap sape yg xmkn . jgn jeles kwn2 :D

Nana Hussin said...

hehe .. btul2 rosman .. mmg sedaaaaapp ...