Tuesday, 10 May 2011

Link for download new movie

hai .. hari nk share link untuk download muvie best2 .. nak cite ape ? korea, drama bersiri , indonesia, semua ada lah .. yg bestnye muvie yg baru2 lau rasa mcm xberbaloi nak p tgk kat panggung .. saya selalunye download je kat sini .. xpun cite yg xpwas tgk skali je .. download n boleh tgk berkali2 ..



paling latest saya baru je abis siap download Cun, Senjakala, Hikayat Merong Mahawangsa n satu cite dulu2 .. saya suka gile sbb lawak .. Rosyam Nor n Lidiawati yg belakon .. tajuk dia Suami Isteri dan ... haha .. time kecik2 dulu tgk cd je .. skarng xtau cd tu dah ilang kemane ..

klik header untuk ke blog

mungkin ramai yg dah tau pasal blog ni .. tapi xpelaa .. mane tau ade yg masih xtau kan .. lagipun kawan2 saya selalu gak tanya mane saya download muvie .. jumpa saya je tnya ade muvie baru x .. nah skarang download sendiri okeh .. haha ..



senang je nak download kat blog ni .. sbb dia bnyak bagi choice nak guna link mane .. saya selalu guna megaupload sbb lagi stabil .. kalau internet xelok boleh pause then boleh sambung blk .. bukan muvie je ade .. actually mcm2 .. korang boleh tgk sendiri .. ni ada  screen shot blog Teamaryz .. t korang boleh la usha2 ..

tgk bnyk selection untuk korang pilih ..

korang jangan risau .. kualiti muvie kat blog ni mmg terbaik .. kebanyakan nye SDTV Rip n HDTV Rip .. kebanyakan muvie kat sini dari asro .. so kualiti mmg terbaik r .. tgk xde la sakit mata .. apepun blog ni memang best ..

p/s : kredit kat my shayang .. die yg introduce saya site ni .. n actually my shayang yg download .. saya tukang bagi arahan je .. hehe :))

2 comments:

Kiambang Puteh TheGiel said...

cik nana,penggunaan shortform perlu dikurangkan didalam blog kerana orang tua yang membacanya perlu mengeja.....hehehe....peringatan untuk blogger....Puteh pun newbie....

Nana Hussin said...

thanks cik puteh .. insyaallah saya akan perbetul .. kadang2 xperasan .. sbb dah terbiasa guna shorform .. hehe