Tuesday, 20 March 2012

Sentap hati mak nak ~!!

Assalamualaikum ..


Yerr sekarang ni saya amat lah mudah sangat sentap .. siket-siket sentap .. merajuk .. menagis .. kesian MA .. haha .. nak buat macam mana kan .. bila berjauhan ni .. saya lebih sensitif .. bukan sengaja dibuat-buat .. tapi dah nak sentap ..


Contoh la kan .. kalau lambat reply message .. sentap dah .. bila call pastu MA cakap macam takde mood je .. konon letih kerja .. sentap lagi .. bila ngadu lepastu takde respond yang diharapkan .. sentap lagi .. pastu bila MA salah cakap atau aku yang salah describe ape yang MA cakap .. sentap lagi hati mak nak .. hmm memang hari-hari kerja aku sentap jelaa .. sampai MA pun dah perasan .. kenapa ni siket-siket nak merajuk je .. auwww baru mak perasan .. haha ..


sorry la b .. sejak dua menjak ni .. hati memang mudah sangat tersentuh .. air mata pun senang je nak mengalir .. dah tu tak kira tempat lak tuh .. kat tempat awam pun boleh nak nages .. wat malu je tau .. wahai hati jangan lah engkau menjadi sangat kerdil .. bertabahlah engkau .. ya bertabahlah .. amin ..


4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wowww!! pasangan serasi giteww

Bunny Nur Riena said...

sentap ye mak.. sobsobsob.. memang la lumrah kalau dah berjauhan dengan orang tersayang, begitula jadinya... cepat sangat nak sentap..

Nana Hussin said...

ten q dear .. wahhhh berbunga-bunga riang hati ini tau..hahaha

Nana Hussin said...

hehe .. yela riena .. sensitip memanjang haa .. ade yg benda yang nk sentap even benda kecik ..