Thursday, 14 July 2011

Video Seram ..

Assalamualaikum ..

Cerita ini adalah betul2 terjadi .. bukan rekaan semata2 .. video ni my bb yang jumpa n download .. seram wey .. kena rasuk masa tengah cakap phone dengan seorang ulama ..


Cite dia macam ni .. sorang perempuan ni call satu program television untuk cakap dengan sorang ustaz pasal kisah dia yang selalu kena kacau .. tengah elok dia duk luah perasaan tiba2 terus dengar macam ada satu suara garau kat belakangk .. lepas tu perempuan tu terus cakap merapu .. seram betul .. sampai pengacara program tu pun terkedu .. okey xnak cakap banyak korang tengok la sendiri k .. haha .. malam2 camni saya buat entry pasal ni plak kan .. saje je ..bagi terasa keseraman tu .. :))

video

2 comments:

Tanpa Nama said...

uishh...seram kot..sian pempuan 2..ustaz 2 rase geram je dngr lam 2 je..kat malysia pun penah ade kan..hantu yang call..lg giler..:-p

Nana Hussin said...

tulaa .. mmg seram .. yg time ustaz tanya nanti nak jawab ape kat Allah .. tau pun takut makhluk tu .. hmm xtau plak saya kat m'sia pun penah berlaku gak awk ..