Tuesday, 24 April 2012

Blogger New Look !!



T____T

tiba-tiba je blogger dah tukar new look .. dah upgrade katenye .. tapi sayee tak pandailaa guna new look ni .. tercari-cari lagi neh .. ahaaaa .. ape yang best nya new look ni ?? ada sape-sape tau .. sila kongsi pengalaman dan pengetahuan ye .. saya nama je belajar IT .. tapi bab-bab macam ni malas nak explore .. guna pegangan 'alaaaa lama-lama nanti pandai la tu' hehe .. baguskan .. :))


tadi search kat google .. ada orang cakap boleh ubah balik kepada yang lama .. boleh set kat setting .. saya tak buat pun .. nak cuba dulu yang baru ni .. bukan ada masalah apa-apa pun .. cuma perlu sesuaikan diri aje .. lepastu sabar sini .. hehe .. yelaa kan benda baru mesti banyak benda yang nak kena explore .. xpe slow-slow keyy nana !!


screenshot overview tab .. 


overall macam okayy je setakat ni .. masih boleh diterima pakai .. takde la susah sangat pun .. tak malu kan saya tunjuk stats overview bagai .. bukan ramai mana pun .. haha .. takpe saya berblog ni pun suka-suka je .. ada orang baca Alhamdulillah .. takde tak paksa pun .. lagipun saya malu nak bagitau kawan-kawan yang saya ada blog .. *___*


4 comments:

♔Lady Ainaa♔ said...

sy xupgrade pun blog sy...sy switch balik ke yg lame...macam susah sikit nk cari..heeeeee.... kalau tertukar automatik dan dah xboleh nk ke yg lme, bru ena nk gune,...

Riena Haiqal said...

tu ah.. saya kan bz jadi tak tertengok lagi blog dalam beberapa hari... lepas tu sign in kat blog tengok2 macam tu dah jadinya.. ingatkan salah ke apa ke.. rupanya dia dah bertukar wajah... terkejut mak tau.. hikhikhik

Nana Hussin said...

ainaa : tulaa .. mmg auto pun .. saya xse nak upgrade pun .. kan sblum ni masa kita sign in ada msg nak upgrade new look ke x .. tapi saya xtukar balik pun .. biar jelaa dulu .. hehe ..

Nana Hussin said...

riena : hehe .. saya pun terkejut gak kak .. ingt kan nape lah .. rupenya new look ..