Thursday, 21 April 2011

Artis seksi Vs Mufti


Cite ni pasal artis hot pakistan Veena Malik .. cantik .. hottest okey .. korang boleh google image lau xcaya .. lau malas ni saya tempekkan muka si venna malik ni ..



yang saya nak cite bukan pasal kecantikan dia nih tapi kekecohan yang telah dibuat oleh minah ni .. rasa diri ini macam wartawan gosip la plak .. hehe .. venna malik ni mmg top kat pakistan .. dia jugak ni terkenal dengan kisah peribadi .. pakistan ni kan negara islam .. dah seksi meksi mcm ni mmg la kontroversi ..



tapi si veena ni bukan wat kontroversi kat pakistan je .. tapi seluruh umat islam .. kira menyentuh sensitivity umat islam seluruh dunia la .. veena malik ni telah menyertai satu reality show kat india .. reality tv show ni nama dia BIG TOSS .. big toss ni main die lebih kurang camni laa kan .. aisey camne nak terang nih .. lau xfaham sori lah ye .. big toss game kriket .. contestant tinggal same n mereka akan teka score n ada la some task yg participant kna wat ..




dah si veena ni duk menyeksi kat situ kan mencetuskan kemarahan rakyat pakistan .. so pendek cerita si veena ni kena hadapkan ke pengadilan .. dan si veena malik ni telah berdebat dengan sorang mufti kat pakistan mengenai perilaku xbermoral dia nih .. tapi veena ni melawan okeey guys .. korang tgk la sendiri video ni okey ..




hmmm .. ape pendapat korang psl veena ni ?? ni saya translate balik ape yg dia ckp utk bela diri dia .. lebih kurang mcm ni ..



"kebaikan yg saya buat selama ni ade korang nampak ?? kenapa bile saya msk Big Toss ni baru org nk hentam saya .. kat pakistan ni banyak lagi kes yg perlu diambil serius .. contohnya kes rasuah, mencuri n merompak, pengganas n etc .. kenapa veena malik juga yg korang sibukkan "



macam tu la lebih kurang dia ckp .. so ape komen korang ?? bile tgk video tu rasa mcm kesian pun ade jugak kat dia ni .. tp entah la kan .. korang lau nak tau ape kes yg rakyat pakistan ni marah bebenor ngan minah ni bolehla tgk kat youtube ..

9 comments:

oReO HitaM said...

Blogwalking:

Bila nak buat cerita pasai fasha sanda pulak?

Nana Hussin said...

hahaha .. awak jgn ... saya minat fasha sanda tau .. hehe

oReO HitaM said...

Kita dh match dah..tp sayangnya..minat kita x sama.

LISA SURIHANI

Nana Hussin said...

hehe .. xpelaa .. semua otg minat lisa sape nk minat fasha lak kan ..
:))

leyzajamil said...

eeh lawanya dia..suka make up mata dia bershadow2 tu..

Nana Hussin said...

tulaa awk .. mmg lawa pun die ni .. tp syg kan .. dah jadi camtu ..

Ashraf said...

dah follow :D
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

Tanpa Nama said...

xde alasan dalam islam...salah 2 salah la..

Nana Hussin said...

ya .. betul tu .. masih nak menentang hukum .. dah sah2 diri salah tapi xnak ngaku lagi ..