Wednesday, 20 April 2011

Lady Gaga xabis2 ..


Hari ni mak nak bergosip la plak ye nyah .. haha .. bukan ape la kan .. saya xsuke sngt la dengan si lady gaga ni .. suka wak aksi yg pelik2 n menyusahkan diri sendiri .. baru2 ni kecoh kes yg dia jatuh terpeleot btul ke eja ni kat airport .. ni kes jatuh masa ngah wat show plak .. ape2 la minah sorang ni .. suka sngt timbulkan kontroversi ..



konon la kan die ckp pkai kasut yg tinggi n tebal camtu buat die special dari org lain .. pasan xhengat die nie .. lain dari yg lain laa konon .. last2 gedebuss jatuh .. kan dah malu .. tp die ni ade perasaan malu ke ?? xde kot ..


oouucchh ! tersadung pulak daahh !!


die ni mmg suka buat benda pelik2 .. ingat x dulu die penah pkai baju yg diperbuat dari daging .. daging btul bukan olok2 punye .. dah la pegi amik award .. xsenonoh btul la minah ni .. lagi satu xgeli ke ah die pkai baju daging ?? lau korang sanggup ke ?? lau saya lah kan .. bagi upah pun saya xnak ..




mcm2 btul kan minah ni .. terbaru kes dia nak wat aksi stunt  stunt ke dengan melompat dari piano kat ats kerusi .. tp nasib xmenyebelahi die .. terhempas sudah si gaga ni .. kesian betul kan .. nmpaknye gaga ni kena mandi bunga buang sial .. hahaha

mula2 ok lagi ..


alamak !! camne boleh fail niee ..

tapi xpe jgn putus asa k ..


bagus nye gaga ni die xde perasaan malu la kan .. errrkk .. bagus ke ?? dah jatuh camtu .. tp bangun teruskan nyanyi je .. lau saya la kan .. lau jatuh camtu .. trus buat2 pengsan .. ahahahaha .. ok lau xpwas ati tgk gambar leh layan video ni k .. adioooss ..




7 comments:

Liyana Zahim said...

Lau tgk muke die ni ase nk lempang laju2 je..

Mrs Fazlee said...

hahahaha aduyai sengal je lady gaga nih! sangat nak carik publisiti untuk dunia tengok dia kan? ;p

Nana Hussin said...

liyana : btul tu .. memalukan kaum wanita jerk ..

mrs fazlee : xwat camtu pun dia dah femes .. cam mula2 dia naik dulu .. rsanya otak dia dah biol kot skrg ni .. hehe

Lyaa Suriany said...

haish gaga gaga.
speechless je tgk
tp hebat la dia bole buat relax..
baek masuk menyorok bwh piano tu jek..
haha

Nana Hussin said...

hahaha .. btul tu awk .. lau nyanyi kat bwh piano tu lgi gempak .. :))

Hanis Zakirah said...

yang pakai baju drpd daging tu..tak pe..sebab kalau dia lapar dia boleh makan :D

Nana Hussin said...

daging yg telah serap peluh mmg sedap .. haha